De Paal background pattern

Boomstamchalets voor het leven

De duurzame productie, het heerlijke binnenklimaat, de luxe afwerking of het gevoel één te zijn met de natuur… Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een boomstamchalet van De Paal. Onze houten chalets worden bovendien onderscheidend gebouwd: volgens een eeuwenoud procedé, in combinatie met de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Duurzaamheid Wij geloven in duurzaam bouwen

Bij De Paal Chalets geloven we in duurzaam bouwen. Daarom bouwen we niet alleen groen en milieuvriendelijk, maar zijn onze chalets ook gemaakt om lang te bestaan. Net zoals de authentieke houten blokhutten in Canada, Alaska en Rusland gemaakt zijn voor barre omstandigheden, zo kunnen ook onze boomstamchalets tegen een stootje. Bovendien hebben we in ons productieproces oog voor mens, milieu en maatschappij.

Ambacht Volgens een uniek procedé

Bij De Paal combineren we bewezen ambachten met de kennis van nu. Eeuwenoude technieken uit bosrijke gebieden in Canada, Alaska en Siberië gaan bij ons hand in hand met geavanceerde machines en slimme werkwijzen. Onze boomstamchalets worden bovendien volgens een uniek procedé gebouwd. Dat doen we in Schijndel, Noord-Brabant, in onze eigen werkplaats. Het resultaat is een chalet waarin het heerlijk vertoeven is.

Sfeer & interieur Voel het vakmanschap

Rustiek, landelijk en authentiek. Het ambacht van De Paal Chalets is te voelen in elk detail. Of u nu een boomstamchalet wilt laten vervaardigen als mantelzorgwoning, als vakantiewoning, op het water of liever tijdelijk een chalet wilt huren, u geniet altijd van een heerlijk binnenklimaat en een warme sfeer.

Onderscheidend gebouwd Met aandacht en een knipoog

Bij de bouw van onze boomstamchalets combineren we eeuwenoude bewezen werkwijzen met moderne technieken. Op die manier vervaardigen we boomstamchalets waaraan aandacht is besteed zoals in vroegere tijden, vrijwel onderhoudsvrij en onverwoestbaar, met een knipoog naar de moderne tijd.