De Paal background pattern

Mantelzorg in alle luxe

Wanneer u een mantelzorgwoning wilt realiseren, dan is het belangrijk dat u, uw (schoon)ouders of anderen aan wie u hulp verleent, comfortabel kunnen wonen. U wilt de juiste zorg kunnen bieden, maar ook genieten van een prettige leefomgeving. Met een boomstamchalet van De Paal kiest u voor méér dan dat: een authentieke en rustieke sfeer, een gevoel van rust en warmte én een mantelzorgwoning die van alle gemakken voorzien is.

Zonder vergunning te realiseren

Hout werkt rustgevend en creëert van nature een aangenaam binnenklimaat. Een boomstamchalet is dan ook een gezonde plek om oud(er) te worden. En het is uiteraard een prettige uitvalsbasis om voor uw hulpbehoevende familie of vriend(in) te kunnen zorgen. Doordat onze boomstamchalets eenvoudig verplaatsbaar zijn, behoren ze voor de wet tot het ‘roerend goed’. Dat betekent dat u een houten chalet van De Paal vergunningvrij mag plaatsen. Bovendien kiest u met een boomstamchalet van De Paal voor een zeer duurzame mantelzorgwoning.

Wat zijn úw wensen?

Onze boomstamchalets zijn standaard luxe ingericht. Daarnaast stemmen wij uw mantelzorgwoning graag tot in detail af op uw wensen. Heeft u specifieke voorkeuren op het gebied van de indeling? Moet het chalet uitgerust worden met extra hulpmiddelen? Hoe wilt u uw keuken afgewerkt hebben en welke stijl wilt u in de badkamer? Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op het gebied van functionaliteit en sfeer met u te bespreken. Op die manier vervaardigen we een chalet dat volledig voldoet aan de eisen op het gebied van gezondheid en veiligheid én dat ook qua stijl helemaal bij u past.

Foto's Het chalet als mantelzorgwoning

Binnen één dag geplaatst

Bij De Paal staan we voor vakmanschap en ambacht. Onze boomstamchalets worden volgens een unieke procedure vervaardigd in onze eigen werkplaats in Schijndel (Noord-Brabant), waarbij we eeuwenoude werkwijzen combineren met moderne technieken. Wij leveren onze chalets in de maatvoering 14,5 x 7 meter (vloeroppervlak benedenverdieping, zonder overkapping). Doordat wij het chalet in onze werkplaats al prefab produceren, kunnen we het in één dag bij u op locatie plaatsen. Op die manier ontzorgen we u zoveel mogelijk!