De Paal background pattern

Uw boomstamchalet op het water

Dat kenmerkende geklots, de vrijheid, de ruimte… Bent u liefhebber van wonen op het water? Ook daarvoor zijn onze chalets zeer geschikt. In onze chalets ervaart u de perfecte combinatie van een zeer comfortabele woning, de vrijheid van een woonboot én een chalet waarbij duurzaamheid voorop staat.

Unieke sfeer

De authentieke en rustieke uitstraling van onze boomstamchalets, gecombineerd met wonen op het water: dat geeft uw woning gegarandeerd een unieke sfeer. Door het gebruik van hele boomstammen geven onze chalets een gevoel van rust en één zijn met de natuur. Bovendien is het klimaat in de chalets zowel in de zomer als in de winter zeer comfortabel. Doordat hout enerzijds warmte absorbeert en anderzijds de kou buiten houdt, is het in ieder jaargetijde zeer aangenaam wonen!

Van alle gemakken voorzien

Het feit dat u kiest voor een chalet op het water, betekent in onze visie niet dat u minder comfortabel woont. Ook uw boomstamchalet is, net zoals al onze chalets, zeer luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Wij leveren onze chalets in de maatvoering 14,5 x 7 meter (vloeroppervlak benedenverdieping, zonder overkapping). Daarnaast stemmen we uw chalet graag tot in detail af op uw wensen. Heeft u specifieke wensen op het gebied van de indeling? Wilt u boven één grote slaapruimte realiseren of liever twee slaapkamers? Hoe wilt u uw keuken afgewerkt hebben en welke stijl wilt u in de badkamer? Wij gaan graag met u om de tafel om de uw wensen op het gebied van sfeer en functionaliteit met u te bespreken. Op die manier vervaardigen we een chalet dat echt van ú is.

Foto's Het chalet als woonboot

Duurzame woonboot

Met een boomstamchalet van De Paal kiest u voor een zeer duurzame woning. Zo bouwen we groen en energieneutraal, in onze eigen werkplaats in Nederland. Bovendien hebben onze chalets een zeer lange levensduur. Net zoals de authentieke houten blokhutten in Canada, Alaska en Rusland gemaakt zijn voor barre omstandigheden, zo kunnen ook onze boomstamchalets tegen een stootje. Bovendien hebben we in ons productieproces oog voor mens, milieu en maatschappij.