De Paal background pattern

Boomstamchalets voor het leven Ontdek de vele toepassingen

Van mantelzorgwoning tot vakantiechalet, u kunt onze boomstamchalets voor allerlei verschillende toepassingen inzetten. Of u nu helemaal tot rust wilt komen op vakantie, op zoek bent naar een luxe woonboot of een zeer comfortabele mantelzorgwoning wilt plaatsen, een houten chalet van De Paal staat voor een fijne leefomgeving en een heerlijk binnenklimaat. Onze chalets worden prefab vervaardigd in onze fabriek in Schijndel. U bent van harte welkom hier eens een kijkje te komen nemen. En wist u al dat u onze chalets ook kunt huren?

Mantelzorgwoning In alle luxe

Wanneer u een mantelzorgwoning wilt realiseren, dan is het belangrijk dat u, uw (schoon)ouders of anderen aan wie u hulp verleent, comfortabel kunnen wonen. U wilt de juiste zorg kunnen bieden, maar ook genieten van een prettige leefomgeving. Met een boomstamchalet van De Paal kiest u voor méér dan dat: een authentieke en rustieke sfeer, een gevoel van rust en warmte én een mantelzorgwoning die van alle gemakken voorzien is.

Vakantiewoning Kom helemaal tot rust

Kom helemaal tot rust in uw eigen boomstamchalet! Bij De Paal Chalets zorgen we er graag voor dat uw vakantiewoning tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Door het gebruik van hele boomstammen geven onze chalets een gevoel van één zijn met de natuur en écht even tot rust komen. Bovendien kiest u met een chalet van De Paal voor een duurzaam vakantieverblijf.

Woonboot Uw boomstamchalet op het water

Dat kenmerkende geklots, de vrijheid, de ruimte… Bent u liefhebber van wonen op het water? Ook daarvoor zijn onze chalets zeer geschikt. In onze chalets ervaart u de perfecte combinatie van een zeer comfortabele woning, de vrijheid van een woonboot én een chalet waarbij duurzaamheid voorop staat.

Boomstamchalet huren Een unieke ervaring

Wilt u er even helemaal uit? Of zelf eens ervaren hoe het is om in een boomstamchalet te verblijven? Onze houten chalets zijn ook te huur! Daarvoor kunt u terecht op vakantiepark Sandberghe in de Noord-Brabantse plaats Uden en Parc de Kievit in Baarle-Nassau, eveneens in Noord-Brabant. Hier vindt u onze chalets omringd door veel groen en met de uitgestrekte natuur dichtbij. U bent van harte welkom!

Wij helpen u graag! Veel gestelde vragen

Hoe wordt het chalet geplaatst?

De boomstamchalet wordt vervoerd met een dieplader en vervolgens met een hijskraan op de plek van bestemming geplaatst.

Welke fundering is nodig voor een boomstamchalet?

Deze is afhankelijk van de grootte van het chalet en kan op voorhand d.m.v. een technische tekening worden vastgesteld. Minimaal zijn er 6 steltonplaten van 14 cm dik nodig op een stevig ondergrond.

Welke vergunningen zijn er nodig om een chalet te plaatsen?

Dat is afhankelijk van de lokale bouwvoorschriften, deze zijn per gemeente verschillend.

Contact

Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Of wilt u met ons praten over de vele mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!