De Paal background pattern

Een unieke ervaring

Wilt u er even helemaal uit? Of zelf eens ervaren hoe het is om in een boomstamchalet te verblijven? Onze houten chalets zijn ook te huur! Daarvoor kunt u terecht op vakantiepark Sandberghe in de Noord-Brabantse plaats Uden en Parc de Kievit in Baarle-Nassau, eveneens in Noord-Brabant. Hier vindt u onze chalets omringd door veel groen en met de uitgestrekte natuur dichtbij. U bent van harte welkom!

Comfortabel en rustgevend

Een verblijf in een boomstamchalet is in alle opzichten zeer rustgevend. De chalets zijn geschikt voor zes personen (drie slaapkamers voor twee personen) en zijn van alle gemakken voorzien. Zo vindt u er een keuken met onder andere een groot fornuis met oven, een koelkast en vriezer, koffiezetapparaat, waterkoker en vaatwasser. Er zijn twee badkamers aanwezig in het chalet, waarvan er één direct grenst aan de slaapkamer beneden. In beide badkamers vindt u een enkele wastafel en een regendouche. Ook is er een flatscreen-tv en duurzame vloerverwarming aanwezig. Buiten vindt u een ruim terras met een luxe tuinset en een barbecue, te midden van veel groen.

Eén met de natuur

Zodra u in onze boomstamchalets binnenstapt, voelt u meteen: hier bent u één met de natuur. Onze chalets ademen de authentieke en rustieke sfeer van hout. Doordat we gebruikmaken van hele boomstammen, halen we ‘buiten’ als het ware naar binnen. De geur, de uitstraling, het gevoel… De houten chalets bieden een unieke ervaring. Het klimaat in de chalets is zowel in de zomer als in de winter zeer comfortabel. In ieder detail proeft u bovendien de kwaliteit: van de inrichting tot de comfortabele badkamers en de luxe keuken.

Nieuwsgierig?

In Baarle Nassau op villa- en bungalowpark De Kievit bent u meer dan welkom om onze chalet eens uit te proberen.

Contact

Wilt u een verblijf boeken in één van onze chalets? Neem gerust contact met ons op!

Foto's Huur een boomstam chalet

Alle ervaringen

Een boomstamchalet huren Ervaringen van onze huurders

Nieuwsgierig? In Baarle Nassau op villa- en bungalowpark De Kievit bent u meer dan welkom om onze chalet eens uit te proberen.

Meer lezen