De Paal background pattern

Kom helemaal tot rust

Kom helemaal tot rust in uw eigen boomstamchalet! Bij De Paal Chalets zorgen we er graag voor dat uw vakantiewoning tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Door het gebruik van hele boomstammen geven onze chalets een gevoel van één zijn met de natuur en écht even tot rust komen. Bovendien kiest u met een chalet van De Paal voor een duurzaam vakantieverblijf.

Heerlijk in de zomer én de winter

Authentiek en rustiek: met uw eigen chalet geniet u van een uniek buitenverblijf! De geur, de uitstraling, het gevoel… Onze boomstamchalets bieden een heerlijke ervaring. Het klimaat in de chalets is zowel in de zomer als in de winter zeer comfortabel. Doordat hout enerzijds warmte absorbeert en anderzijds de kou buiten houdt, is het in ieder jaargetijde zeer aangenaam. De vloerverwarming zorgt voor een ultiem comfort. Kortom: een heerlijke vakantiewoning voor ieder seizoen!

Zonder vergunning te realiseren

Wilt u uw eigen boomstamchalet realiseren op een vakantiepark of particuliere grond? Omdat onze boomstamchalets eenvoudig verplaatsbaar zijn, vallen ze voor de wet onder ‘roerend goed’. Dat betekent dat u voor het plaatsen van het chalet geen vergunning nodig hebt. (Uiteraard maakt u hier wel afspraken over met de eigenaar van de grond of het vakantiepark.) Uw chalet is bovendien binnen één dag te plaatsen op de door u gewenste locatie! Lees hier meer over de bouw en constructie van onze chalets.

Foto's Het chalet als vakantiewoning

Wat zijn úw wensen?

Op vakantie wilt u zich volledig kunnen ontspannen. Dan is het extra belangrijk dat uw chalet de sfeer en het comfort biedt die bij u passen. Wij leveren de chalets in de maatvoering 14,5 x 7 meter (vloeroppervlak benedenverdieping, zonder overkapping). Heeft u specifieke wensen op het gebied van de indeling? Wilt u boven één grote slaapruimte realiseren of liever twee slaapkamers? Hoe wilt u uw keuken afgewerkt hebben en welke stijl wilt u in de badkamer? Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op het gebied van sfeer en functionaliteit met u te bespreken. Op die manier vervaardigen we een chalet waarin u volledig tot rust kunt komen.