De Paal background pattern

Ervaringen

Wij delen graag ervaringen van anderen! Daarom delen wij deze berichten hier met u. Wilt u toch meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

“Wat hebben we dit weekend genoten van deze geweldige blokhut! Super mooie locatie en geweldige afwerking. Een en al luxe!”

Jeroen & Kim, beleefden een heerlijk weekend in onze boomstamchalet in Uden

Als een lasser, een trappenboer en 2 vloerenboeren zeggen dat dit een technisch geweldige blokhut is, dan ís dat ook echt zo! Het was een mooi mannenweekend en we komen zeker nog een keer terug.

Jehan, Caspar, Rob & Dirk, gebruikten onze chalet als uitvalsbasis voor een heisessie

“Wij wilden graag een boomstamchalet met een badkamer die naadloos zou overlopen in de slaapkamer. Bij De Paal Chalets hebben ze hierover mee gedacht en hebben ze dit voor ons kunnen realiseren.”

Cynthia, gebruikt haar chalet als vakantiewoning

“Hout is het mooiste materiaal dat er is. Een boomstamchalet is dan ook super fijn om in te verblijven. Of dat nu voor even is of als woning, hout is een natuurlijk materiaal dat rust, warmte en comfort biedt.”

Ad, oprichter en eigenaar De Paal Chalets

“Bij de keuze voor een boomstamchalet sprak de duurzame visie van De Paal ons erg aan. Wij rijden elektrisch en eten vegetarisch. Ook hierin wilden wij een bewuste keuze maken.”

Paul, gebruikt zijn chalet als mantelzorgwoning

“Een paar jaar geleden begon mijn vader te dementeren. Mijn moeder kan de zorg niet alleen aan, dus ben ik erbij gaan wonen. Ik wilde wel een eigen plek, liefst duurzaam, stijlvol en comfortabel. Ik ben er blij met mijn eigen chalet van De Paal!”

Linda, gebruikt haar chalet als mantelzorgwoning

“We genieten volop van ons eigen vakantiechalet. We proberen dan ook zoveel mogelijk weekenden per jaar te gaan. Hier komen we gegarandeerd even écht tot rust.”

Pim, gebruikt zijn chalet als vakantiewoning

“Ultieme vrijheid gevonden in ons boomstamchalet aan het water. De combinatie van een houten chalet met de sfeer op het water is werkelijk uniek.”

Saskia, leeft op het water in een boomstamchalet van De Paal

“Wat een heerlijk lang weekend hebben wij gehad in de boomstamchalet van De Paal. Het was echt even hélemaal bijkomen!”

Maria, was te gast bij Parc de Kievit in een van de boomstamchalets

“Voor ons is het de kers op de taart wanneer we, na opbouw van het chalet, de stammen aan de buitenkant mogen bewerken met de gasbrander. We zijn dan trots op het resultaat en weten dat de kopers van het chalet er bijna eindeloos veel plezier van zullen hebben.”

Darek, medewerker De Paal Chalets

“Wauw, wat een top huis! We hebben er super van genoten. Dit zouden we zelf wel willen als mantelzorgwoning, helemaal onze stijl!”

Theo & Wilma, verbleven een weekend in onze boomstamchalet in Baarle-Nassau

Nieuwsgierig? In Baarle Nassau op villa- en bungalowpark De Kievit bent u meer dan welkom om onze chalet eens uit te proberen.

Meer lezen